Könnyű nőcske vagy! - Ha ezt jelenti annak lenni, akkor büszkén vállalom...
2018. március 08. írta: h.Szilvi_

Könnyű nőcske vagy! - Ha ezt jelenti annak lenni, akkor büszkén vállalom...

Előző bejegyzésem nyomán, a mait egy  olvasóm kommentje ihlette, melyet elolvasva, elgondolkodtam a k...va szó valódi jelentésén. Kedves és kedvetlen férfiúink ugyanis , könnyűszerrel illetnek bárkit az ősi mesterség megnevezésével, aki ellent mer mondani az elképzeléseiknek. Egyes hímnemű egyedek így neveznek akkor, ha könnyedén lefekszel velük. Mások épp ellenkezőleg, akkor mondják ezt , ha eszünk ágában sincs az ágyukban hemperegni. Gond lehet abból, ha túl szépen nézünk, hisz ha nem lesz semmi, akkor minek kellettük magunkat. Ha viszont nem pillázunk csábosan, akkor valószínűleg olyan beképzeltek vagyunk, hogy mindenképpen kiérdemeljük azt a skarlátbetűt.

Előljáróban annyit, hogy jómagam nem vagyok sem feminista, sem férfigyűlölő, sem prűd, sem könnyűvérű. Egyszerű lány vagyok, begyepesedett értékrenddel - ahogy megfogalmazta egy drága ember a társkeresőn, mikor még "békákat csókolgattam az igazi helyett" ,  több kevesebb sikerrel. Nem vagyok naív, sajnos nőtársadalmunk számos tagjára könnyűszerrel rá lehet sütni a könnyű nőcske jelzőt  és nem is jogtalanul, viszont vagyunk még jópáran olyanok is, akik akkor is megkapják ugyanezt, ha egyáltalán nem szolgáltak rá. Mesélek néhány olyan esetet, mikor nem érdemeltem meg azt a bizonyos jelzőt. És bár tudom, hogy ez sokkal inkább őket minősíti, mintsem engem, azért végtelenül bosszantó tud lenni a dolog.  

 

 

Társkereső 2. 0.

 

  • Ha nem válaszolsz 

Igen tudom, micsoda dolog az, hogy valaki megtisztel egy levéllel, te pedig arra sem veszed a fáradtságot, hogy válaszolj. Sokszor kértek számon emiatt és számtalanszor illettek a hivatásos megnevezéssel. Töredelmesen bevallom, sosem volt lelkiismeretfurdalásom emiatt, hiszen ezek a levelek általában mind ugyanúgy kezdődtek :

 

  • Szia! Szex ? Nálam vagy nálad ? 
  • Helló baby, mit vállalsz 100 ezerért ? 
  • Kamcsi ? 
  • Volna kedved beszállni harmadiknak ? 
  • Szeretőt keresek! Lennél ?

 

Nos, azt hiszem jogos reakció volt részemről, hogy válasz helyett , a törlés gombot nyomkodtam. A gond, hogy csak szerintem jártam el helyesen. Annak ugyanis, akinek nem válaszoltam ezen kedves leveleire, az általában elküldött melegebb éghajlatra és még anyukám emlegetésétől sem riadt vissza. 

 

  • Ha nemleges választ adsz

 

Mikor regisztráltam az oldalra , határozott elképzeléseim voltak arról, hogy kit is keresek. A hímneműek többsége azonban ( tisztelet néhány kivételnek) , nagyon úgy tűnt, hogy nem akadt még össze olyan nővel, akinek több elképzelése volt arról kit szeretne , mint egy szimpla mindegy. Néhányan közülük pedig, csak egyszerűen nem bírták elviselni a visszautasítást. Pedig éppúgy , ahogy a férfiaknak sem ugyanazok a nők jönnek be , úgy engedtessék meg már nekünk is , hogy eldönthessük, kivel kívánunk randevúra menni . 

Az adatlapomon bejelöltem a korosztályt, nálam mindenképp idősebbet kerestem min. 25 , de azért a nagypapa kort kizártam, hisz nem sugardaddyre volt szükségem. Ehhez képest megkaptam 

  • 18 évestől 
  • 50 pluszostól 
  • kopaszodó 40estől 

 

mekkora k vagyok én valójában. Tették mindezt azért, mert kedvesen válaszoltam , hogy mi nem egymást keressük és további sok sikert kívánok nekik a továbbiakban . Így tegyen jót nekik az ember. 

 

Ha nem állsz kötélnek 

 

Rengeteg olyan, elsőre szimpatikus egyénnel is összeakadtam, akikkel beszédbe elegyedtünk, de rövid időn belül kiderült, hogy mégsem mi leszünk az igaziak egymás számára. Minden csetelés éppúgy kezdődik : 

 

  • Szia! Honnan ? 
  • Hány éves vagy ? 
  • Mivel foglalkozol ? 
  • ésígytovább. 

 

Már - már felcsillan a remény, hogy mindebből csakugyan lehet valami, de hamarosan jön a felismerés is, mikor így folytatódik : 

 

  • Lenne kedved feljönni hozzám ?

- Naná, hogyne ... Az első randin, mindenképp.  

 

Egy újabb ilyen beszélgetés végén , kerek perec megmondtam az ipsének, hogy rossz ajtón kopogtat, hisz én nem ilyen nő vagyok. Nem hagyta annyiban , kérte fejtsem ki, miben különbözöm én a többitől. Meséltem neki magamról, ha már annyira szerette volna . Az értékrend szó viszont, végképp kiverte nála a biztosítékot. Természetesen le ... tt , majd felvilágosított róla, hogy azokkal a maradi értékekkel , amiket én annyira fontosnak tartok, hát bizonyosan egyedül fogok maradni és majd rinyálhatok szépen 40 évesen , amiért nem kellek senkinek. Jusson eszembe, hogy nem kellett volna mindenkit visszautasítani .. .. Megköszöntem biztató szavait, majd azonnal letiltottam. 

 

Nem tetszik a képed 

 

Sarkalatos pont a társkeresők harc mezején, hisz nyilván ez az első , ami alapján egyáltalán elkezdődhet majd az ismerkedés fázisa. A gond csak az, hogy teljesen mindegy, milyen képet töltesz fel magadról, mindenképp lesznek olyanok, akik szerint megint csak k vagy , hisz túl sokat vagy túl keveset mutatsz magadból. A túl sokra  csak akkor haragszanak, ha a kép alaján már beindult a vadászösztönük , te viszont nem vagy olyan könnyű eset, mint az a képeden elsőre látszott. 

Nekem mondjuk egy rövidnadrágos profilkép volt beállítva, amin a cicámat fogom a kezemben , mindez viszont, csak szerintem sorolható a normális kategóriába. Megkaptam ugyanis, miután nem álltam kötélnek persze, hogy ilyen képpel ne csodálkozzak, ha a pornóoldalon fogok kikötni, ott majd nem játszom ilyen büszkén a szüzikét.... No comment.

A másik véglet pedig, ha nem a te profiloddal van gond, hanem a másik akar többet megmutatni magából, annak ellenére , hogy senki nem kérte tőle. Mindenféle méretű, kinézetű nemiszervről kaptam kedves kis képeket és a mai napig nem jöttem rá, hogy miért nem váltak szimpatikussá számomra a küldői ... 

 

 

Való Világ

 

Nem kell ahhoz regisztrálnunk társkereső oldalakon , hogy ilyen és ehhez hasonló mintapéldányokhoz lehessen szerencsénk , elég , ha csak szimplán előmerészkedünk a négy fal közül. 

 

Ha túl szépen nézel  

 

Leginkább a bulizós korszakomban fordult elő velem, mikor önfeledten táncoltam a barátnőimmel , amit felhívásként  értelmeztek körülöttem, feljogosítva magukat arra, hogy szabadon fogdoshassák a fenekem. Nem győztek hőzöngeni, mikor nem vettem jónéven a tapizást és egy beígért pofont kilátásba helyezve, kértem szépen , hogy hagyjanak békén. Legtöbbször ismét jött a k betűs szó, mondván , mit kelletem magam akkor itt, ha senkitől nem akarok semmit. Nyilván ők még nem hallottak olyan nőkről, akik nem a férfiaknak kelletik magukat, mikor ritmusra ring a csípőjük a dallamokra.... 

 

Ha nem nézel szépen 

 

Ellentétben az előző esettel. Rengetegszer álltak belém amiatt, akár buliban, akár szimpla társaságban , mert úgy nézek mindenkire , mint aki olyan beképzelt, hogy azt sem tudja merre van arccal. Nos, itt már végképp nem tudom, mit kellene tennünk nekünk nőknek, hisz ha szépen nézek, az felhívás keringőre, ha meg nem pislogok bájosan, akkor beképzelt k vagyok . Töredelmesen bevallom, hogy ez már nekem is magas. 

 

Ha lefekszel vele 

 

Létezik egy olyan kőbe vésett szabály, hogy egyéjszakás kaland csak úgy működhet , ha a férfi nem akar többet a nőtől. Ugyanis, ha mi szánjuk arra az adott férfit, hogy megélhessük a szexuális vágyainkat, majd reggel egy szimpla sziával búcsúzunk , akkor akkora k....k leszünk, melyet még nem hordott hátán a Föld. Egyetemleges megegyezés etéren , még nem jött létre. Akkor sem , ha mindketten csak azt akarjuk egymástól, hisz micsoda dolog már az, hogy egy nő nem akar kapcsolatot. Az ilyenek mind egytől- egyig könnyű nőcskék - szerintük. 

 

Ha nem fekszel le vele 

 

Sokszor belefutottam már abba, hogy miért szórakozok, ha nem akarok folytatást. Nem tehetek róla, hogy két találkozás után sem jött meg a kedvem hozzá, sőt a harmadik randira már egyáltalán nem is vágyok .Nem nevezném mindezt szórakozásnak. Rengetegszer lettem  "ősi mesterséget űző " emiatt. 

 


 

Csak néhány emlékezetes eset a szingli éveimből, amikből arra kell következtetnem, hogy valóban léteznek olyan férfiak, akiknek egyszerűen semmi sem elég jó. Szerencsére nem jött be a jóslat, nekem már nem kell keresgélnem, viszont őszintén együtt tudok érezni azon nőtársaimmal, akik még keresik az igazit. Nincs könnyű dolguk. Ahogy azoknak a férfiaknak sem , akik nem a valóban könnyű nőcskéket keresők táborát erősítik. 

 

Mit gondoltok erről? Nektek is vannak hasonló tapasztalataitok? Véleményeket, kommenteket szívesen fogadok. (Természetesen nem olyanokat , amik a személyemet sértegetik! )

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg bátran másokkal is. Új cikkekért, még több tartalomért, kövesd a Lélekhatár Facebook oldalát is! 

 

Szlávka 

süti beállítások módosítása