Érzések, Érzékelések, Tapasztalatok, Vélemények - Kendőzetlen Őszinteséggel

Lélekhatár

Mennyit ér a legszebb szó: Szeretlek?

2018. október 23. - h.szilvy_

Vajon tényleg csak akkor mondjuk, ha igazán úgy érezzük? Vagy használjuk már fűnél - fánál, mindenkinél akinél egy picivel is nagyobbat dobbant a szívünk? Mondjuk- e elégszer vagy mondjuk-e egyáltalán? És, ha mondjuk, az már tényleg elég lenne a boldogsághoz?

 

Hát ugye ma sem hazudtoltam meg önmagam, már megint faltam a betűket, mikor is  újfent egy kiváló idézetre bukkantam - "Mindig arra gondolj, a "nagyon szeretlek" kijelentésre az a leggyönyörűbb válasz, hogy "én pedig érzem, hogy nagyon szeretsz". - 

És itt megálltam egy pillanatra az olvasásban. Aztán többre. Mert komplikált vagyok. Gondolkozom. Néha túl sokat is. Na, de nem rólam van itt szó kérem, szóval folytassuk az eredeti témát. 

Annyiszor dobálózunk nagy szavakkal meggondolatlanul, hogy érdemes elidőzni kicsit ennél a témánál is. Te mondtad már valakinek, hogy szereted, miközben egyáltalán nem voltál benne biztos? 

Mondtad-e csak azért, mert ő azt akarta hallani? És maradt-e már viszonzatlanul az általad kimondott bűvös szó? 

Van az az édes cívódás a kapcsolat elején, mikor jujj én már annyira mondanám neki, a világba bele kiabálnám, hogy mennyire imádom, de nem tehetem, mert meg kell várnom, hogy ő mondja előbb. Ismerős?  Aztán mondja. Uramisten hát tényleg kimondta, dobog a szíved ezerrel és méterekkel lebegsz a felhők felett a boldogságtól: én is szeretlek! 

Aztán telik múlik az idő és már nem mondjátok egymásnak óránként