Igazi nő - Ki az és mik az ismertetőjegyei? És egyáltalán, találkozott már valaki vele?
2018. szeptember 27. írta: h.Szilvi_

Igazi nő - Ki az és mik az ismertetőjegyei? És egyáltalán, találkozott már valaki vele?

Nem igazán tudom, hogy miért, de egyre több és több cikket tolnak az arcunkba olyan bugyuta szalagcímekkel, mint a "10 jel, hogy igazi nővel van dolgod", a "10 jele annak, hogy még nem vagy igazi nő" ésígytovább. Nem értem. Ki és miért indította el ezt a kapitális b@romság cunamit?

Létezik- e az a bizonyos Szent könyv, amiben le vagyon írva az IGAZI NŐ, mint olyan fogalma? És egyáltalán? Most akkor én Igazi vagyok- é, avagy ha nem, akkor micsoda is lennék pontosan? 

 

Az igazi nő nem anyagias

  • Egyesek szerint: az igazi nő magának keresi a pénzt. Felesben fizet az első randin. Nem kell eltartani, kvázi full önálló. 

 

  • Mások szerint az igazi nő nem dolgozik, gyereke(ke)t nevel. Nem fizet az első randin, mert az a férfi dolga és el lehet tartani, mert van annyira "gyenge" nő, hogy ezt hagyja.

 

  • Megint mások szerint, az igazi nőnek van annyi pénze, hogy képessé vált eltartani önmagát, ám nem veszi zokon azt sem, ha az első randin a hagyományos értékeket szem előtt tartva, a férfi fizeti a vacsorát. 

 

  • És vagyok én, meg a magamfajta nem igazi nők, akik szerint igenis a férfi dolga kifizetni az első randin a nyamvadt hambit és pontosan akkor sértődnek meg, amikor meghívja fagyizni őket a "pasi", de nekik kellene kifizetni mindkettőjük adagját, mert a "férfi" csak a jövőhéten kap fizetést.

/Ja, végül nem randiztunk. Sem először sem sohasem./  

 

Az igazi nő erős 

  • Egyesek szerint a nő dolga összetartani a családot, vigasztalni a gyereket, meg a férjet is és csak akkor illik elgyengülnie, ha senki sem látja. 

 

  • Megint mások sikítófrászt kapnak az erős nőtől, hisz szerintük ő így már majdnem férfi. Egy igazi nő, igenis gyenge és a férfi karjaiba omolva sírja el a legkisebb bánatát is. Majd dagadó mellel büszkélkedik a többi "nőstény" előtt, hogy az ő bikája aztán mindent megold helyette. 

 

  • Meg vagyok én ugyebár, a cseppet sem igazi nő, aki sokszor igenis olyan erős tud lenni, mint egy kőszikla, ám még mindig boldogan fogadom el egy férfi segítségét azokban az ügyekben, amiben a legerősebb kőszikla is kavicskává aszalódik. 

 

Az igazi nő független

  • Szerintük az Igazi nő emelt fővel távozik a vesztes csata helyszínéről és esze ágában sincs siratni semmilyen férfit, kapcsolatot, akkor sem, ha rútul összetörték a szívét. 

 

  • Mások szerint az igazi nő képtelen bármilyen önállóságra, ő csak akkor képes egésznek érezni önmagát, ha tartozhat valakihez. 

 

  • Szerintem meg, az olyan nem igazi nők, mint én, imádnak szeretni és szeretve lenni. R@hadtul megszenvedjük, ha összetörték a szívünket és kénytelen kelletlen képesek vagyunk elsétálni számunkra méltatlan helyzetekből is. Képesek vagyunk önállóan létezni, ám titkon mi is arra vágyunk, hogy megoszthassuk VELE a legtitkosabb vágyainkat is.

A reklám helye 

Ha tetszik a cikk, oszd meg másokkal is, 

További érdekességekért kövesd a Blog Facebook oldalát is! 

Katt: https://www.facebook.com/lelekhatar.cafeblog.hu/


Az igazi nőnek kevés kapcsolata volt 

  • Szerintük az Igazi nő szűzlány volt, még férjhez nem ment és egész életében a hozzá hasonló Igazira várt. 

 

  • Mások szerint az Igazi nőnek van tapasztalata, angyal a konyhában és sz@jha az ágyban. 

 

  • A valóságban, a közel sem igazi nőnek voltak kapcsolatai, igen. Van tapasztalata is. A közönséges és szűzlány közti éles határvonalon egyensúlyozott világ életében. Ám mindez sosem okozott gondot sem neki, sem másoknak. Pontosan arra "használja" a testi örömöket, amikre valók. 

 

Az igazi nő szép 

  • Szerinte a szőke hajú, műszempillájú, darázsderekú maca a valódi nő. 

 

  • Szerinted a dús keblű, normál testalkatú, sportos nő, a Nő. 

 

  • Szerintem meg a valódi nőnél tényleg csak a kisugárzás számít.

 

Ő az, akinél nem veszed észre azt a plusz 5 kilót, amit ő sem annyira kedvel magán. Nála nem érdekel, hogy milyen színű a haja, hiszem már régen elvesztél a szemeiben.

 

Az igazi nő az, akinek megfogott a külseje, ám az egész lénye az, amit sosem fogsz elfelejteni. 

 

Az igazi nő a valóságban

Tudod milyen valójában az Igazi nő? Fogalmunk sincs.

Mert nála nem tudsz kiemelni egyetlen tulajdonságot, ami azzá teszi, aki. Nincs egységesen kialkudott forgatókönyv arról, hogy egy nőnek hogyan kell viselkednie ahhoz, hogy a férfiak zömének szemében nagybetűs nővé váljon. Nincs recept arra vonatkozóan, hogy mivel lehet megfogni az ellenkező nem képviselőit. Az igazi nő tudja ezt.

Nem akar megfelelni mindenkinek. Ebből kifolyólag saját stílusa, gondolkodásmódja, értékrendje és elképzelése van az életről. S ezen akkor sem fog változtatni, ha Mr. igazival találkozott. Mert tudja, hogy az Igazi Mr-nek ő majd úgy fog kelleni, ahogy van. Hisztivel, sírással és elrontott bablevessel együtt. 

Az igazi nő tudja hol a helye. Pontosan ott, ahol szeretné, hogy legyen. Ha a vállalatirányítás élén, akkor ott, ha a kisgyermeke mellett akkor ott és , ha Mr Big mellett egy lakatlan szigeten képzeli el az életét, akkor ott. Az igazi nő nem törődik a társadalmi nyomással, sem semmilyen elvárással. Egy bizonyos kor után már pontosan tudja, hogy ki ő és mit akar. 

Az igazi nő pontosan tudja, hogy figyelmen kívül kell hagynia az olyan cikkeket, amik úgy kezdődnek, hogy 10 dolog, amit egy igazi nőnek tudnia kell...És azt is pontosan tudja, hogy bárki számára igazivá válhat, ha akar, ám elsősorban csak magának kell megfelelnie. 

És végezetül:

Az igazi nő tudja, hogy az Igazi nő fogalma, mint olyan, egyáltalán nem is létezik.

 

Ha tetszik a cikk, oszd meg másokkal is, 

További érdekességekért kövesd a Blog Facebook oldalát is! 

Katt: https://www.facebook.com/lelekhatar.cafeblog.hu/

süti beállítások módosítása