Mi kell a nőnek? 10 dolog, ami mindenképp kell(ene):
2018. július 02. írta: h.Szilvi_

Mi kell a nőnek? 10 dolog, ami mindenképp kell(ene):

Hogy mi is kell, az attól függ ugye, hogy milyen nőről is beszélünk pontosan. Beszéljünk rólam -ha már ez úgyis az én blogom :) Utálom az ilyen listákat, hisz az egész úgy hangzik. mintha csak minden nő és férfi egyforma lenne. Pedig engem pl. irtózatosan taszít, hogy a mai faszik olyan gatyát hordanak, amibe nekem a vádlim sem fér bele. (Nem anyukám, egyáltalán nem vagyok kövér, mielőtt lázas kommentírásba kezdenél).  Más nő meg egyenesen imádja, hogy a faszikájával együtt hajvasalózhatnak a bulika előtt.

Alfahímjeink egyre inkább elnőiesednek, miközben mi nők meg,  kezdjük átvenni a Supermanek szerepeit. Nincs ez így rendjén. Mondok is gyorsan 10 olyan dolgot, amire azért titkon minden nő vágyik. (Ha mégsem, akkor állíts össze magadnak egy saját listát! - üdv. a szerk.)

 

 

  1. Biztonság 

 

Még soha életemben nem hallottam olyat egyetlen nő szájából sem, hogy mennyire élvezi azt, mikor fogalma sincs róla, hogy milyen helyet foglal el a másik életében vagy, hogy nem tudja pontosan mit is éreznek iránta. Vannak ezek az ún. játszmák: a nem hívom fel három napig és nincs szex az első randin... megtársai, melyek virágkorukat élik. Miközben face to face sokkal többre juthatnánk egymással. Szeretlek, te is engem. Pont. Ne vágd a leszaromfejet, miközben odavagy értem és fordítva. Kommunikáljunk nyíltan. Én speciel bazira élvezem, hogy tudom, látom, érzem mennyit számítok a másiknak. Szükségünk van a biztonságra. Nem, nem a punnyadásra. A biztonságra. Megfelelő értelmezését kérjük szigorúan venni!

 

2. Őszinteség 

 

Neeeeem! Isten megmentsen téged, drága hímem attól, hogy Őszintén lekövérezz minket! Arra viszont minden magára valamit is adó nőnek szüksége van, hogy ha azt mondod, ő álmaid nője, akkor azt komolyan is gondold.

Egy-egy akár jelentéktelennek tűnő hazugság is olyan éket verhet két ember közé, mely visszavonhatatlanul pecsételi meg a kapcsolat sorsát. 

 

3. Hűség

 

Szorosan kapcsolódva az előző ponthoz. Kivéve ez alól persze, a nyitott kapcsolatot, az én is megcsallak téged és hasonlót. Minden más esetben undorító a dolog. Igen, akkor is, ha részeg voltál és akkor is, ha az asszonyon 2 kiló plusz van, miközben az esti bigéden egy deka sem. Kifogásokat keresni a szimplán csak gusztustalalnul önző viselkedésedre nem túl férfias dolog. Bocsika. 

 

4. Kommunikáció

 

Nem, egyáltalán nem elég nekünk, hogy a barátnőinkkel megbeszéljük a dolgainkat. Mert nyilván, ha elég lenne, akkor semmi szükség nem lenne rátok. Szokták is mondani, hogy az igaz szerelmed egyben a legjobb barátod is, pont így is van. Imádunk beszélni. Mindenről, sokat. Imádjuk, ha ebben (is) partnerre lelünk bennetek.

 

5. Anyagi biztonság 

 

Szokták ezt mondjuk emlegetni aranyásóink is, de most nem róluk van szó. Nálam speciel annyit jelent a dolog, hogy azért, amiért nem iszol, nem drogozol és eljársz dolgozni, nem kell napi szinten hálát rebegnem.  Mindez valahogy simán az alsó szint lesz, egy bizonyos kor után. A hívjalak meg én fagyizni az első randin, mer anyám nem adott pénzt, nagy valószínűséggel igen kevés "nőnél" játszik. A nagy betűvel és idézőjel nélkül írtaknál így labdába sem rúghatsz. 

 

6. Romantika

 

Vagy miszösz. Az érzelmek megfelelő arányban és mennyiségben történő kifejezése. Vagy hogyan fogalmazzam már ezt meg a legjobban... Nem kell papírból kivágott pirosra színezett szívecske. Néhányunknak az sem jó, ha folyton nyálas csókokkal árasztod el. De a legtöbbünk igenis odavan egy -egy vörös rózsáért, fürdőzésért  vagy térdenállós vallomásért. Lehet, hogy kívülről egyre keményebbnek tűnünk és látszatra wonderwomenek vagyunk, de azért legbelül mindannyian megmaradtunk a várból kimentős epekedő hercegnőnek. 

 

7.  Jó szex

 

Hohóóó. Sarkalatos pont. Általában csak férfi részről emlegetjük. Pedig, a nőnek éppúgy szüksége van minőségi szexre, ahogyan a férfiaknak. Mindez nyilván habitustól, személyiségtől és még egy sor más dologtól függ, ám általában azért nemtől függetlenül mindenkinek lenne igénye a megfelelő mennyiségű és minőségű együttlétre. Nem, nem a 9 és 10 között, alszik a gyerek és szerdára volt időzítve félére. Sokkal inkább kellene, a még mindig imádlak, álmaim nője vagy, te famme fatale féle légyott. 

 

8. Jövőkép 

 

Jó azt hallani azért, hogy tőled akarok gyereket. Hogy azt akarom, hogy a feleségem legyél. És hasonló hasonszőrű jól hangzó mondatok tömege. Akkor is kellenek, ha elképzelhető, hogy rajtunk kívülálló okokból mégsem valósulnak meg. El nem tudom képzelni, hogyan lehet együtt lenni úgy, hogy nem teljesen egyértelmű a jövőhét. 

 

9. Tisztelet

 

Na, most ezt elég sokadik helyre soroltam, de mentségemre szóljon, hogy eszembe sem jutott a számozás miközben írtam a bejegyzést - bocsikapuszipacsi. Talán az első helyen kellett volna szerepelnie, bár hozzáteszem, hogy Sajnos ez sem minden nő társam számára teljesen egyértelmű. Ismerek olyan nőket, asszonyokat, akik a mai napig képesek elhinni , hogy a nő helye a konyhában, a gyerek mellett, de leginkább a férfi talpa alatt van. Egyenjogúságról beszélünk emberek, miközben a férfi egyetlen dolga, hogy elmegy dolgozni. Miközben sok esetben a nő is dolgozik, meg háztartást vezet és gyereket nevel egyszerre, mégis megkapja, hogy Te akartál egyenjogúságot Bmeg. Az meg képes elhinni csessze meg, hogy ez így van rendben. Nem vagyok feminista vagy legalábbis nem utálom a férfiakat ( néha úgy érzem, hogy már szükség van rá, ahhoz, hogy feminista legyek). Kedvelem őket, nagyon is. De rosszul vagyok, ha azzal szembesülök, hogy nem vagyunk egyenrangú felek. 

 

Mint a legutóbb, mikor a férfi úgy tett, mintha a felesége meg sem szólalt volna. Egyszerűen beszélt tovább. Megsemmisítő érzés volt, miközben nem is engem kezeltek le. 

 

10. Türelem 

 

Nálunk valahogy mostanában a legfontosabb pont kezd lenni. Annyi feszültség, frusztráció és miegymás halmozódik fel az emberben napi szinten, hogy a Kedves hisztijeire, rossz napjaira, egyszerűen már nem marad ereje, türelme az embernek. Igen, tudjuk mi nők, az értelmesebbikje legalábbis, hogy néha ténylegesen elviselhetetlenek tudunk lenni. De ha képesek vagytok méltósággal, türelemmel viselni mindezt, akkor cserébe mi sem próbálunk belefojtani majd a párnába, mikor túlhorkoljátok a Szulejmán legfrissebb epizódját. 

 


Nyilván kismillió dolog lehet még, amire mi nők vágyakozhatunk. Ám ebben a bejegyzésben nekem most csak 10 -re volt energiám. Továbbiakat kommentben és emailben egyaránt szívesen fogadok! :) 

 

Köszönöm a figyelmet! 

H. Sz. 

Lélekhatár szerz. 


Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm a megosztásod! 

Továbbiakért kövesd a LélekHatár Facebook oldalát is !

süti beállítások módosítása